Main » ПРАЗНИЧНО МЕНЮ
В 4-5 с.л. загрято олио се запържва ситно нарязания лук...
|
Тавичката се посолява и почистеният шаран се...
|
Почистената и измита пуйка се намазва отвътре и отвън със сол, масло и черен...
|
Избират се зрели, но здрави банани, обелват се, наръсват се обилно...
|
Листата на зелето се обработват като им се маха твърдата част, върху...
|
Измитото и подсушено пиле се натрива със сол и смления черен пипер отвътре, а отвънк с...
|
Добре е Капамата да се прави в глинен...
|
За печене най-подходящо е тлъсто младо агне...
|
Всички продукти се смесват за маринатата...
|
Шаранът се почиства от люспите...
|
|
|
Календар | « Октомври 2024 » | Пон | Вт | Ср | Чет | Пет | Съб | Нед | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Гласувайте за нас! |
|
По страни |
|
|