Main » СВЕТОВНА КУХНЯ
Месото се нарязва на едри парчета...
|
Месото почистваме и нарязваме на едри кубчета. Запържваме от всички страни...
|
Той се приготвя винаги на Велики петък.
|
Загрейте питите, нарежете ги на... http://kulinar.bg/
|
Лукът се нарязва на ситно...
|
Омесваме продуктите за кюфтенца.Оформяме като...
|
Поставете месото в тавичка от йенско стъкло. Смесете оцета, чесъна и...
|
Нарязаните бекон, керевиз, лук и морков се запържват с маслото на...
|
Месото се нарязва на средно големи кубчета, след което се маринова...
|
Сварете ориза около 10 – 12 мин, докато стане почти готов, но не...
|
|
|
Календар | « Септември 2024 » | Пон | Вт | Ср | Чет | Пет | Съб | Нед | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Гласувайте за нас! |
|
По страни |
|
|