Main » ПОДПРАВКИ
В България самардалата, като подправка е най - разпространена в
|
Смесват се обемни части от продуктите - една обемна част...
|
Нейното научно родово име - сатурея...
|
Това е зеленият плод на растението, сушен...
|
Сладкият червен пипер, с който така сме...
|
Миризливата целина е почитана още от древните...
|
Това е многогодишно растение от семейството на...
|
Той е една от древните маслодайни...
|
Семената му са познати от древността...
|
Някога вярвали, че риганът гони зли духове...
|
|
|
Календар | « Октомври 2024 » | Пон | Вт | Ср | Чет | Пет | Съб | Нед | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Гласувайте за нас! |
|
По страни |
|
|