Main » ЧОРБИ, СУПИ
Агнешките дреболии измиваме много добре и както са цели ги слагаме да се варят в подсолена...
|
Сложете нарязаното на парчета месо и зрелия фасул в...
|
В подсолена вода, в която са прибавени 2 супени...
|
Добре почистените чревца се сваряват в малко подсолена...
|
Сварете или изпечете кестените, цепнете ги на кръст...
|
Месото се нарязва
на ситно и се пържи...
|
Всички зеленчуци се измиват и нарязват...
|
Сваряваме месото в 3 литра вода до пълна готовност, посоляваме...
|
Почистените, измити и дребно нарязани лук и морков...
|
Вратът се вари в подсолена вода 30-40 минути...
|
|
|
Календар | « Януари 2025 » | Пон | Вт | Ср | Чет | Пет | Съб | Нед | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Гласувайте за нас! |
|
По страни |
|
|