Main » 2009 » Септември » 10 » Супа с кестени:
|
1 килограм кестени
1/2 чаена чаша зехтин
1 супена лъжица доматено пюре
1 малка глава лук
3 скилидки чесън
500 грама зеленчуков бульон
3 стръка пресен магданоз
Сварете или изпечете кестените, цепнете ги на кръст в тънката част, така няма да се пукната докато ги готвите.
Обелете ги докато са топли, така по-лесно ще свалите обвивката. Запържете ситно нарязаните лук и чесън в зехтина.
Добавете обелените кестени, доматеното пюре и зеленчуковият бульон.
Оставете да поври около 45 минути. Сервирайте в подходяща чиния и поръсете със ситно нарязан магданоз.
|
Category: ЧОРБИ, СУПИ |
Views: 841 |
Added by: oldnickns
| Rating: 0.0/0 |
|