Main » Архив
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 38 39 »
Почистеният ориз се залива с хладка вода
и се оставя...
|
Агнешките чревца се измиват добре...
|
Пилето се нарязва на парчета и се задушава в... 
|
Попарете за кратко ситно нарязания лапад в леко подсолена вода, след... 
|
Филетата се нарязват на по-малки парчета... 
|
Нарязаният лук се задушава 1-2 минути в сгорещеното... 
|
Задушавайте ястието под капак, на тих огън... 
|
Киселеца и лука се почистват, измиват... 
|
Омесваме продуктите за кюфтенца.Оформяме като... 
|
Прясната коприва се измива добре, бланшира се... 
|
|
Календар | « Май 2023 » | Пон | Вт | Ср | Чет | Пет | Съб | Нед | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Гласувайте за нас! | 
|
По страни |
|
|