600 г свинско месо![](http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:lY4Oz3wCtB9SXM:http://www.az-jenata.com/pics/6279.jpg)
1 глава лук
1 кг картофи
2 домата
1 глава чесън
1/2 к.ч. олио
1 ч.л. червен пипер
магданоз
1 ч.л. сол
Месото се нарязва се на парчета и се залива с вода, колкото да го покрие. Преди да заври, се изгребва пяната. Около 20 мин. след завирането се слагат нарязаният на дрено лук, олиото и солта. Когато месото омекне, се прибавят едро нарязаните картофи,
настърганите домати, чесънът, червеният пипер, посолява се и се
разбърква. Вари се на слаб огън около 20-25 мин, като се доливат 1-2 к.ч. вода. Прибавя се магданозът и се отстранява от огъня.
|