Пон, 2020-11-30, 07:31Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Октомври » 9 » Телешки дроб по виенски(Австрия):
11:20
Телешки дроб по виенски(Австрия):
500 гр. телешки черен дроб,
1 голяма глава лук,
250 гр. гъби,
150 гр. бекон,
200 мл. бульон,
20 мл. оцет,
30 гр. масло,
1 ч.л. червен пипер,
брашно,
растителна мазнина,
сол,
магданоз,
майорана.


Нарязваме гъбите и лука на едро. Сотираме в сгорещена мазнина. Добавяме бекона нарязан на ленти и запържваме. Посоляваме, поръсваме с пипер и снемаме. Запазваме на топло. Черният дроб нарязваме на тънки парчета. Запържваме в малко мазнина за кратко. Смесваме с лучената смес и разбъркваме. Посоляваме, поръсваме с червен пипер и изваждаме на страни. Тиганът в който сме пържили дроба изплакваме с оцета, но не изхвърляме. Добавяме бульона и оставяме да поври около 5 мин. Добавяме дроба с лука и разбъркваме. Добавяме маслото нарязано на кубчета и бъркаме, докато се разтопи и смеси с ястието. Ако е необходимо за плътност можете да добавите 1 с.л. брашно размита предварително с малко вода. Смесете и бъркайте 1 мин. Поръсете и посолете ако е необходимо отново. Разбъркайте и свалете ястието от котлона. Сервирайте в чиния като на дъното подредите от гъбената смес, отгоре поставите парчета дроб и залейте със сос. Поръсете със свежи подправки и серврайте.
Category: СВЕТОВНА КУХНЯ | Views: 655 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
ble" width="100%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1">
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Октомври 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините