Нед, 2024-12-22, 11:22Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Октомври » 19 » Пица Четири сезона - (Quattro Stagioni)
20:57
Пица Четири сезона - (Quattro Stagioni)
250 г готово тесто за пица
30 г шунка
30 г гъби
1 бр. яйце
120 г кашкавал
1/2 бр. домат
доматено пюре
5 бр. маслини
риган


Отделете от тестото 50 г и го оставете настрани. По-голямата част разточете с точилка до размера на съда, в който ще печете пицата. Поставете разточената основа във формата за печене. Вземете отделеното предварително тесто и от него оформете две ленти. Поставете лентите на кръст върху основата, като по този начин оформите четири сектора, които отделете с маслина в центъра и във всеки край. Полейте с доматеното пюре всеки сектор. Поръсете цялата пица с кашкавала. Първият сектор гарнирайте с шунка. Във втория поставете нарязаните гъби. В третия сектор счупете яйцето. В последния сектор поставете нарязания на резенчета домат. Подправете с риган. Печете в предварително загрята фурна на максимална степен до пълна готовност.
Category: ПИЦИ, СПАГЕТИ | Views: 1084 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
ble" width="100%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1">
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Октомври 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините