Чет, 2024-04-25, 08:28Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Правила форума - ФОРУМ

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
ФОРУМ » Правила форума
Правила форума
Тези правила важат за цялата конференция. В някои секции, както и форуми, конференцията може да има свои правила, които уточняват подробностите и правилата за поведение в тях. При това, тези правила са задължителни при всички случаи.

Регламенти, въведени за да се създаде удобна и положителна атмосфера на общуване. Ако не сте доволни от стандартна форма на комуникация, да се въздържа от участие в настоящата конференция.

I. Регистрация.

С регистрирането на форума, потребителите се съгласяват да се съобразят с регламента.
   2. За да се регистрирате за форума, трябва да предостави валиден имейл адрес. Ние се гарантира поверителността на такава информация.
   3. Избор на потребителско име (прякор) е изключително право. Администрацията си запазва правото да предприеме действия, за да спре използването на псевдоним, ако неговото използване в нарушение на общоприетите морални и етични стандарти, или е обидно за останалите потребители на форума. Забранени регистрация псевдоним, подобни на вече съществуващите до степен, която би могла да заблуди останалите потребители на форума.
   4. Забранени многократно регистрацията на даден потребител, независимо от целта, за която такива записване се осъществява. Това нарушение е много сериозно и да доведе до замразяване на всички сметки.
   5. Ако не са активни във форума за по-дълго време, вашата сметка може да бъде изтрита.

II. Определението на съда.

   1. Беседа на форума е изградена въз основа на принципите на общата благоприличие и netiquette.
   2. Строго забранено да се използват нецензурни думи, война, обиден език, независимо от това дали, в каквато и да е форма и на кого са били адресирани. Включително за замяна на букви символи.
   3. Строго забранява всякакви реклама, включително рекламни интернет-проекти (с изключение на случаите на предварително споразумение с администрацията).
   4. Вашият подпис във форума не може да бъде по-дълъг от 2-ох линии. Тя е същата като за форума.

III. Публикуване на докладите.

   1. Заглавието на темата трябва да бъдат информативни, най-ясно отразява значението на проблема.
   2. Преди да създадете нова тема, уверете се, че можете да я създаваме по подходящ форум тема, и се опитайте да се уверите, че проблемът не е бил обсъден предварително.
   3. Забранени създаването на подобни теми в различни раздели и пускането на същата, по смисъла на съобщения на различни теми.
   4. Опитайте се да не се правят граматически грешки в докладите - тя ще създаде негативно впечатление за теб.

IV. Връзката между потребителите и администрацията.

   1. В своите действия на администрацията се ръководи от форума от общ смисъл и вътрешните правила на управление форум.
   2. Дискусия за действие орган (на администраторите и модераторите на форума), е строго забранено във всички форуми и теми, с изключение на специализиран форум за обсъждане на всички аспекти на портала и на цялото тяло.

Администрацията си запазва правото да променя правилата, следвани от уведомление до съответния потребител форум. Всички промени и нововъведения във форума се правят като се вземе предвид мненията и интересите на потребителите.

Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините