ПРАЗНИЧНО МЕНЮ - КУЛИНАРСТВО
Main » ПРАЗНИЧНО МЕНЮ
1 2 3 »
За пилето се приготвя плънка от...Публикувано изображение
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 965 | Дата: 2010-12-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Содата се погасява в оцета. Брашното се...



Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 2733 | Дата: 2010-12-07 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (8)

Шаранът се изчиства и наръсва отвън...gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 610 | Дата: 2010-12-01 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Посолете отвътре и отвън добре измитото...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 487 | Дата: 2010-03-15 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (1)

 Дреболиите се сваряват и се нарязват на дребно. Задушава...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 478 | Дата: 2010-02-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Млякото се загрява и с 2-3 с.л. от него се разбъркват...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 515 | Дата: 2010-02-26 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Месото от птицата се обезкостява и реже на порции, а...
БОЛЯРСКИ СЪРМИ С ПИЛЕШКО МЕСО
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 886 | Дата: 2010-01-20 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Сухите плодове се измиват няколко пъти в хладка вода...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 469 | Дата: 2009-12-09 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

Картофите се сваряват, обелват и намачкват. Лукът се нарязва...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 632 | Дата: 2009-12-07 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментари (0)

Двата вида лук се нарязват и се задушават в 4-5 с.л. мазнина...
Категория: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Прегледали: 553 | Дата: 2009-12-07 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментари (0)

1-10 11-20 21-22