Съб, 2017-09-23, 04:20Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2010 » Февруари » 26 » Агнешка плешка:
20:22
Агнешка плешка:
500 г агнешки дреболии
1 бр. агнешка плешка
3 връзки зелен лук
1 ч.ч. ориз
сол, червен пипер
черен пипер
джоджен
1 връзка магданоз
150 мл олио
125 г масло


Дреболиите се сваряват и се нарязват на дребно. Задушава се в олио зеления лук, добавя се ориза и дреболиите, сол, налива се 2 ч.ч. бульон. След като набъбне ориза се прибавят подправките. Измитата агнешка плешка, с отворен джоб се осолява отвътре. Пълни се с готовата плънка и се зашива с конец. Поставя се в тава и се намазва с разтопеното масло и червен пипер. Налива се 300 мл от бульона и се покрива с фолио. Пече се на 180 С за около 3 часа.
Category: ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | Views: 629 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Февруари 2010  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините