Пиле с лук: - 31 Мая 2010 - КУЛИНАРСТВО
Чет, 2016-12-08, 06:02Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2010 » Май » 31 » Пиле с лук:
20:40
Пиле с лук:
1 пиле (около 1- 1.200 кг)http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/04/pile_luk.JPG
4-5 глави лук
6-7 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
връзка магданоз
сол



 Сложете в тенджера или друг съд нарязания на филийки лук, черния и червения пипер, ситно нарязания магданоз и мазнината. Покрийте лука с накъсаното на парчета, предварително сварено пиле. Разбъркайте добре и похлупете съда. Варете ястието на умерен огън около 30-50 мин и го отстранете от котлона.
Category: ЯСТИЯ С МЕСО | Views: 1201 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Май 2010  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините