Вт, 2017-11-21, 21:01Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2010 » Април » 15 » Зелена супа:
20:09
Зелена супа:
1 вр. пресен лук
250 гр. киселец
50 гр. масло
2 картофа
1 яйце
1/2 к. кис. мляко
Магданоз
Сол
Черен пипер


Киселеца и лука се почистват, измиват и нарязват.
Заливат се с около литър гореща вода, прибавя се сол и се оставят на котлона докато кипнат.
Прибавят се нарязаните на кубчета картофи и се варят до пълна готовност.
Накрая се слага маслото и супата се сваля от огъня.
Застройва се с яйцето и киселото мляко и се оставя да поизстине.
При сервиране се поръсва с черен пипер и ситно накълцан магданоз.
Category: ЧОРБИ, СУПИ | Views: 430 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Април 2010  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините