Чили кон карне(Мексико): - 9 Января 2011 - КУЛИНАРСТВО
Main » 2011 » Януари » 9 » Чили кон карне(Мексико):
18:57
Чили кон карне(Мексико):
400 г телешко месо, http://kitchenbg.com/myrecipebox/photorec/chili%20kon%20karne.jpg
400 г телешка кайма,
80 г сварен боб,
80 г царевица,
80 г чушки,
300 г кетчуп,
40 г кромид,
100 мл олио,
200 г тесто за пица;
За украсата:
1 люта чушка,
2 моркова,
3 - 4 листа маруля.


Лукът се нарязва на ситно и се запържва. Добавят се месото и каймата, чушките, царевицата и бобът. Слага се кетчупът и ястието се оставя да се сгъсти на котлона. Тестото за пица се разточва и се полага върху външната страна на голям черпак. Изпържва се във фритюрник. В получилата се кошничка се изсипва месната смес. Върху нея се забожда лютата чушка. Отстрани се украсява с настъргани моркови и ситно нарязана маруля.
Category: СВЕТОВНА КУХНЯ | Views: 773 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *: