ПЪРЛЕНКИ: - 1 Сентября 2009 - КУЛИНАРСТВО
Чет, 2016-12-08, 06:02Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Септември » 1 » ПЪРЛЕНКИ:
20:09
ПЪРЛЕНКИ:
брашно 1 кг (5 чаени чаши),
кисело мляко 0.500 кг (1 кофичка),
вода 200 мл (1 чаена чаша),
яйца 2 бр.,
сода бикарбонат 5 г (1 чаена лъжичка),
сол 5 г (1 чаена лъжичка),
сирене 300 г (1 и 1/2 чаени чаши).



От брашното, млякото, водата, солта, содата и яйцата (без единия жълтък) се замесва тесто, което се разделя на 10 равни части и се разточва на кръгчета. В едната половина на всяко кръгче се слага плънка от натрошеното сирене, която се похлупва с другата половина на кръгчето. Получените полумесци се намазват с жълтък и се пекат в умерена фурна.
Category: ЗАКУСКИ | Views: 1382 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Септември 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините