Печена тиква: - 24 Октября 2009 - КУЛИНАРСТВО
Пон, 2016-12-05, 02:28Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Октомври » 24 » Печена тиква:
21:45
Печена тиква:
1 бр. тиква
1 бр. ябълка
1 бр. дюля
1 шепа орехи - едро нарязани
5 с.л. мед
канела
150 г локум (1 кутия)
1-2 шепи сушени плодове по избор


Тиквата се измива. Отрязва се горната част около дръжката като капаче. Почистват се семената. Вътре се сипват всичките съставки. Тиквата се затваря с капачето и се пече на силна фурна до омекване - около два часа и половина. В тавичката се долива по малко вода за да не изгори тиквата отдолу.
Category: ДЕСЕРТИ | Views: 600 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Октомври 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините