Омлет Рататуй(Франция): - 27 Сентября 2009 - КУЛИНАРСТВО
Нед, 2016-12-11, 08:01Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Септември » 27 » Омлет Рататуй(Франция):
09:42
Омлет Рататуй(Франция):
2 глави лук
3 бр. по-големи тиквички
1-2 бр. патладжани
800 г домати от консерва
2 бр. мариновани чушки (може от буркан)
4-5 с.л. зехтин
2-3 скилидки чесън
сол, черен пипер, 2-3 дафинови листа
8 бр. яйца
30 г сирене Ементал, нарязано на тънки лентички


 В тиган се сгорещява зехтинът, след което се добавят нарязаният на ситно лук, запържва се добре, посолява се на вкус, добавя се черен пипер, прибавят се доматите, патладжанът, нарязан на дребни кубчета, тиквичките, патладжана, нарязаните на лентички чушки, нарязаните скилидки чесън и дафиновите листа. Всичко се разбърква и се запържва добре в зехтина. След запържването дафиновите листа се премахват. След това в отделен тиган се загрява другата част от зехтина. Разбиват се 2 бр. яйца, изсипват се в тигана. Оставя се яйцето да се запържи. Добавят се лентичките Ементал. След 2-3 минути върху половината от омлета се слага от плънката, затваря се с другата половина. Поднася се топъл.
Category: СВЕТОВНА КУХНЯ | Views: 592 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Септември 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините