Гювече: - 26 Августа 2009 - КУЛИНАРСТВО
Main » 2009 » Август » 26 » Гювече:
21:19
Гювече:
30 г краве масло
4 печени червени чушки
200 г кренвирши
100 г топено сирене
2 домата
4 яйца
черен пипер
червен пипер
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина






Кренвиршите се обелват, нарязват се на кръгчета. Пушеното сирене се нарязва на кубчета и се смесва с кренвиршите. Гювечетата се намазват с краве сирене. На дъното се поставят почистените и нарязани на ивици чушки. Отгоре се разпределя сместа от кренвиршите и сиренето. Покриват се с филийки от доматите, които се поръсват с черен пипер. Фурната се загрява на 180 С. Ястието се запича за 20 минути. Отгоре се чуква внимателно по 1 яйце и се поръсва с червен пипер. Гювечетата се допичат, докато стегнат яйцата.
Category: АЛАМИНУТИ | Views: 792 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *: