Пилешка супа: - 10 Августа 2009 - КУЛИНАРСТВО
Нед, 2016-12-11, 08:02Welcome Гость

КУЛИНАРСТВО

Main » 2009 » Август » 10 » Пилешка супа:
20:23
Пилешка супа:
1 бр. пиле
1 глава лук
2 бр. чушки
2 бр. домати
1/3 ч.ч. фиде
2 бр. яйца
3-4 с.л. кисело мляко
сол
магданоз


Пилето се сварява с лука и се обезкостява. В бульона се слагат чушките и доматите, нарязани на ситно. Като се сварят, се прибавя фидето, а след 5 минути - и накъсаното на малки парченца месо (без бялото). Чорбата се застройва с яйцата и киселото мляко. Поръсва се със ситно нарязан магданоз.
Category: ЧОРБИ, СУПИ | Views: 560 | Added by: oldnickns | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Име *:
Email:
Код *:
Категории
ПОДПРАВКИ [28]
КОКТЕЙЛИ [15]
АЛАМИНУТИ [38]
ЗАКУСКИ [31]
САЛАТИ [36]
ЧОРБИ, СУПИ [33]
ЯСТИЯ С МЕСО [70]
ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО [35]
ПРАЗНИЧНО МЕНЮ [22]
ДЕСЕРТИ [31]
ПИЦИ, СПАГЕТИ [12]
СВЕТОВНА КУХНЯ [26]
ЗИМНИНА [11]
СОСОВЕ [2]
Регистрация/Вход
Видеорецепти
Преводач
Календар
«  Август 2009  »
ПонВтСрЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ТОЧНО ВРЕМЕ
ОБЛАК
АЛАМИНУТИ Пача Банани в ром: Свинско с прясно зеле Шарена туршия НАЧАЛО ПОДПРАВКИ КНИГА ЗА ГОСТИ Парена туршия Боб яхния МЕРКИ ЗИМНИНА ЗА ДЕСЕРТ МАЛКИ ТАЙНИ ЗАКУСКИ ЯСТИЯ БЕЗ МЕСО ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ ЯСТИЯ С МЕСО Запечена тиква с мляко ОБЯВИ FAQ (въпрос/отговор) НАЙ-ГЛЕДАНИ ХРАНИ СВЕТОВНА КУХНЯ Пиле жулиен МАЛКО ИСТОРИЯ Печени белени чушки ЗА МЕСАТА ФОТО ФОРУМИ САЛАТИ ДИЕТИ Кордон Бльо Пилешка кавърма Медалион с гъби КАЛОРИИ Шницел от кайма ПИЦИ, СПАГЕТИ ЧОРБИ, СУПИ ЗА РИБАТА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ Картофи соте Рачел от тиква КОКТЕЙЛИ Пиле с лук: ОБРАТНА ВРЪЗКА Панирани пилешки хапки ДЕСЕРТИ
Времето
Гласувайте за нас!
Гласувай за мен в BGTop100.com
По страни


Статистика
 
 
Page Ranking ToolТОП СТРАНА
  
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
tumblr visit counter
Архив
Like Box
Реклами
Социални мрежи
share Bookmark and Share
Новините